“Të dal çik unë, si super p*** që jam”/ Live në Insta pas shkollës, vajza nga Berati poshtëron shoqet

0

Janë të shumtë të rinjtë që ditët e sotme preferojnë të kalojnë orë të tëra në rrjetet sociale.

Kjo për të realizuar dhe video live në Instagram, apo Facebook, një mënyrë kjo për të kaluar kohën.

Duket se më të ekspozuara janë vajzat dhe që në çdo moment preferojnë që të dalin live, edhe kur janë në kafe, kur janë në klasë, apo edhe pas shkollës.

Si këto vajza nga Berati që kanë marrë vëmendjen e të gjithëve ditën e sotme, teksa në vetëm një minutazh të shkurtër në Instagram, kanë ditur “si të bëjnë audiencën për vete”.

Teksa janë duke ecur për në shtëpi, dy vajzat dalin të komentojnë para kameras, por vajza tjetër pas tyre gjen mënyrën se si t’ua rrëmbejë vëmendjen shoqeve.

Dale, të dal çik unë, si super p*** që jam”, thotë ajo.

Ndërsa vajzat ia plasin së qeshuri, dhe duket se janë me të vërtetë të interesuara të dinë se çfarë u komentojnë miqtë nga ana tjetër e ekranit.

Ça kanë shkruajtur moj se s’shoh mirë unë”, shton më pas njëra prej tyre.

Vetëm pak kohë më parë një vajzë u bë virale me videon, të cilën ia publikuan miqtë, në të cilën thoshte pak a shumë të njëjtin term.

Vajzat, të cilat nuk duken dhe të një moshe të madhe, duhet të tregohen më të matura dhe më të kujdesshme me atë çfarë transmetojnë përmes rrjeteve sociale.

Comments
Loading...