Skënderbeu ka bërë masakra, njësoj si Mlladiç në Bosnjë

0

Provokimi i historianit: Skënderbeu ka bërë masakra, njësoj si Mlladiç në Bosnjë

Emisioni “Të Paekspozuarit” i Ylli Rakipit është rikthyer mbrëmjen e sotme në ekranin e “News24” me një debat mjaft interesant mbi islamin dhe Skënderbeun. Të ftuar në studio janë akademikë, përfaqësues fetarë dhe analistë.

Historiani Olsi Jazexhi hodhi deklarata të forta ndaj figurës së heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skëndërbeu.

“Skëndërebu ka bërë masakra ndaj myslimanëve. Skëndërbeu ka qenë një figurë që është pranuar me vështirësi në mesin e shqiptarëve, pasi Skëndërbeu është parë si simbol i krishtërimit. Skëndërbeu në atë kohë ka bërë masakra ndaj muslimaneve që i ngjajnë masakrave të Mlladic në Bosnjë”, i shpreh historiani Jazexhi.

Comments
Loading...