Po ti a e ke tradhtuar gruan? Elvis Naçi i ‘mbyll gojën’ të gjithëve me përgjigjen e tij

0

“Pastërtia, bukuria vlen dhe për mashkullin dhe për femrën.

Tradhtia është një nga mëktet më të mëdha. Mos lejoni që marrëdhenia të shkojë drejt tradhtisë.

E kam thënë për të dy. Ne s’kemi studime kush tradhton më shumë unë mendoj se s’ka dallim.

Tradhojnë të dy”, tha imami.

Në fund moderatorja Jonida Shehu i bëri Elvisit pyetjen që do kishin dashur të gjithë t’ja bënin: “A e ke tradhtuar ndonjëherë gruan?”

“Nëse është pyetja për tradhti, jo.

Por sipas fesë islame, mëkat është vetëm ajo që bën dhe jo ajo që mendon.

Dy gjëra e mbajnë afatgjatë një martesë: çift i hapur. Sepse kështu kuptojnë më shumë njëri-tjetrin”, tha imami.

Comments
Loading...