Nëna përqafon vrasësin e vajzës së saj Arsyeja do t’u bëjë të qaj (VIDEO)

0

Dy vite pasi që vajza e saj u qëllua për vdekje nga shoku I klasës në autobusin e shkollës, nëna e saj Ady Guzman DeJesus është ballafaquar me vrasësin e saj, Jordyn Howe në gjyq.

Mirëpo çfarë ajo ka bërë pak prej njerëzve mund ta kuptojnë. Ajo ka shkuar te Jordyn, i ka dhënë një përqafim, dhe është pajtuar që ai duhet të ketë një dënim më të vogël.

Mund të jetë e vështirë për tu imagjinuar një prind që përqafon personin që i ka qëlluar për vdekje fëmijës së tij mirëpo Ady e ka bërë këtë duke parë një mundësi për t’i dhënë të riut një mundësi të dytë.

Shiko pamjet ne linkun me poshte.

Comments
Loading...